Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Tisto, na kar se osredotočamo, raste ...

18 Jul 2016
Zanimivo, kako se včasih znajdemo sredi neke stvari, ki je vse prej kot lepa in nam ni jasno, kako smo pravzaprav to ustvarili. Tudi meni se je pred kratkim pripetilo nekaj podobnega in začela sem se spraševati, kako za vraga, sem to ustvarila.
 
Nekaj časa sem bila v tem vprašanju in potem mi je "zasvetila žarnica"enlightened: "Ja, osredotočala si se na tisto, česar ne želiš!"
 
Uf! Resnično? Razsvetljenje. (Ponovno ;))
 
Eden izmed zakonov zavestnega ustvarjanja je, da tisto, na kar se osredotočamo, raste!
Ne glede na to ali se osredotočamo na to, česar ne želimo ali na to, kar želimo, bo v obeh primerih stvar, na katero se osredočamo, zrasla.
 
Zato, je vsake toliko dobro pogledati po svojem življenju in preveriti, na kaj se pravzaprav osredotočamo - še posebej tam, kjer se v našem življenju prikazuje nekaj nezaželjenega. 
 
Lahko se na primer osredotočamo na to, kako smo sami, brez družbe, prijateljev, na to, da nas boli telo, lahko se osredotočamo na to, kako velik trebuh ali zadnjico imamo, na to, da imamo premalo denarja, dolgove, neplačane položnice, lahko se osredotočamo na prepire, ki jih imamo s svojim partnerjem ali otroki, lahko se osredotočamo na to, da nas v določeni družbi ne sprejmejo, lahko se osredotočamo na preveč dela, ki ga imamo, lahko se osredotočamo na to, kako grdo z nami dela delodajalec, lahko se osredotočamo na svoje pomanjkljivosti ... in vse to bo ZRASLO, če se bomo na to osredotočali dlje časa.
 
Spomnite se, vsaka stvar potrebuje tudi nekaj časa, da "zraste". Vanjo moramo vložiti nekaj (umske) energije.
 
Lepa stvar tega pa je, da imamo vsak trenutek na voljo nov začetek. Samo izbrati moramo.
 
Najprej ozavestiti, na kaj se pravzaprav osredotočamo.
 
Nato opredeliti, kaj bi pravzaprav radi videli namesto tega. 
 
Nato se začnimo osredotočati na to. Še ena stvar, ki bo dodatno pomagala pri rasti željenega, je hvaležnost. 
 
Začnimo se osredotočati in biti hvaležni za odnose, ki jih že imamo (in jih dodatno negovati), za trenutke med bolečinami, ko je vse v redu, za denar, ki ga imamo (pa čeprav je malo), za tisto, kar smo že odplačali, za trenutke, ko se imamo s svojim partnerjem lepo, za tisto, kar je v službi okej, za stranke, ki jih imamo, za ljudi, ki nas sprejemajo takšne, kot smo, za obilje, ki je že v našem življenju, na tisto, kar pri nasprotnem spolu obožujete, za trebuh, ki vam omogoča, da je telo popolno (če ni bi imeli trebuha, bi vam noge rasle iz glave!!!), tiste, ki imate otroke, da vam je omogočil nošenje otrok, zadnjica, pa ne glede na to, kakšna je, omogoča, da lahko sedite in z njo počnete še marsikaj drugega  ipd. 
 
Naredite obrat in vztrajajte - tako kot ste pri osredotočanju na neželeno - s časoma bo v vašem življenju začelo rasti željeno.
 
Se zgodi, da živimo na avtopilotu in nismo pozorni na to, na kaj se resnično osredotočamo. Ko gredo stvari preko roba, se "zbudimo". Tudi ko se zbudimo, je pomembno, da smo prijazni do sebe in se ne začnemo obsojati (to nas vibracijsko potegne še bolj dol). Bodimo hvaležni, da smo se zbudili!
 
Kaj bi bilo potrebno, da smo "budni" ves čas?
 
****************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča  in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?

****************************************************

 

ČAROBNOST TELESA - možnost nakupa pretekle delavnice (posamični deli ali skupaj)

 

Mnenja udeležencev:

 "In hvala za klice Čarobnost telesa-wav! Kakšna čarovnija!"

 

"poslušam tisti dve predavanji vsak dan... zaenkrat so rezultati v

moji glavi, počutje 3x boljše kot do predavanja, ni pa še fizičnih

rezultatov vidnih,..verjetno se bodo kmalu začeli pojavljati  vsaj

upam :) hehe"

 

 

 

 
 
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31