Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Tokrat izberite SEBE

10 Feb 2016
Čeprav ne dajem neke velike pozornosti praznikom, ker menim, da bi moral biti vsak dan našega življenja praznik ... pa vendarle, z Valentinovim za vogalom, nekoliko razmišljanja na temo odnosov ...
 
Toliko si belimo glavo s tem, kje bomo našli nekoga, s komer se bomo zabavali, ki nas bo cenil, ki nas bo spoštoval, ki bo v dopuščanju tega, kdor smo, nekoga, ki nas ne bo obsojal, nekoga, ki nas bo ljubil takšne, kot smo, morda celo nekoga, ki nas bo (od)rešil. Iščemo nekoga, ki bi bil prispevek našemu življenju.
 
Iščemo, najdemo ... ko začetni metuljčki odletijo, pa ponovno nismo zadovoljni ... ker to ni to, ker se ponovno odrekamo temu, kar smo, prilagajamo temu, kar mislimo, da drugi želi, temu, kar mislimo, da bo želel in to želimo narediti, še preden si bo to zaželel, želimo ustreči, dajemo druge na prvo mesto, svoje želje poteptamo ... na ta način se ločujemo od delov sebe ... od tega, kdor v resnici smo ...
 
Verjetno se je že marsikomu zgodilo, da mu je partner ali partnerka rekla: "Nisi več tisti, tista, kot si bila na začetku, tista oseba, ki sem jo spoznal, spoznala." In resnično, vse prej opisano vodi prav do tega ... toliko gremo stran od tega, da se ne spoznamo več, da nas ne spoznajo več niti drugi in da želijo celo morda stran od nas ...
 
Če "stari prijemi ne delujejo", ne ponavljajmo vedno enakega.
 
Če želimo ustvariti nekaj drugega, moramo BITI ali NAREDITI nekaj drugega.
 
In naj vam položim na srce ... 
 
Tisto, drugo, kar morate narediti, je ... da začnete izbirati SEBE.
 
Ste se kdaj vprašali, kakšno življenje resnično želite živeti?
 
Ne tisto, kar so vam rekli drugi, da morate živeti.
 
Kaj si VI resnično želite videti kot svoje življenje?
 
Kaj si VI resnično želite v odnosu?
 
Kaj si VI resnično želite videti kot resničnost s svojim telesom, zdravjem?
 
Kaj si VI resnično želite videti kot svojo finančno resničnost?
 
Kje si VI resnično želite živeti?
 
Kaj si VI resnično želite delati?
 
 
Ko se začnemo spraševati tovrstna vprašanja, začnemo prejemati zavedanja o tem, kaj je resnično za nas. In verjemite ... velikokrat je popolnoma, popolnoma drugače od tega, kar ste MISLILI, da morate živeti, kar ste MISLILI, da morate imeti, od tega, kar živijo drugi. Kaj če je vaša resnica popolnoma popolnoma drugačna?
 
In še en hec nastopi tukaj ... ko se dokopljete do tistega, kar si resnično želite videti in živeti kot svojo resničnost na različnih področjih, se vse to začne uresničevati. Vse kockice začnejo padati na svoja mesta. Spomnite se, ali niste vsega tistega, kar ste si resnično, resnično želeli v življenju, tudi uresničili?
 
Ste kdaj pomislili, da se določene stvari ne prikažejo v vašem življenju, ker to v prvi vrsti sploh ni bila vaša ideja in želja? Ali pa je vaša resnična ideja o tem, na primer, kakšen naj bi bil odnos z nekom, tisto, kar resnično iščete v odnosu, toliko drugačno od tega, kar vam govorijo ali so vam povedali drugi, da bi moralo biti? In morate nekoliko popraviti "smer" v katero iščete? Ali pa si morda v resnici sploh ne želite odnosa?
 
Ja. Če želimo ugotoviti, kaj si resnično želimo, se moramo vprašati, nas mora resnično zanimati. Uporabite vprašanja zgoraj.
 
Podarite si to darilo za Valentinovo.
 
In potem začnite izbirati - brez opravičila, brez kompromisov - SEBE.
 
Ko začnete izbirati SEBE in tisto, kar vas osrečuje - ste vzor drugim, da naredijo enako.
 
Ko ste srečni, so srečni tudi ljudje okoli vas.
 
Ko se ne ločujete od tega, kar resnično ste ... tudi drugi ljudje želijo biti z vami (zanimivo, kajne?).
 
Ko ste resnično prisotni s tem, kdor ste, odkrito pogledate, kakšne so vaše želje ... v svoje življenje začnete privabljati ljudi, ki so prav takšni - so prisotni, takrat ko so z vami, odkriti ...
 
Ko se zavežete sebi in temu, da se nikoli ne boste zapustili (v karkšnemkoli pogledu) ... uganite, kakšni ljudje prihajajo v vaše življenje?
 
In ja, če smo celo življenje živeli po načelih drugih, se trudili, da bi jim ustregli, pridobili njihovo pozornost, ljubezen, nežnost, sprejemanje ... včasih ne bomo uspeli narediti 180- stopinjskega preobrata kar čez noč. Morda ne boste vedeli, kje začeti.
 
Pomembno je le, da začnete. Kjerkoli.
 
Pa čeprav s tako "malenkostjo", kot je, da odklonite pijačo ali srečanje z nekom, s komer se ne počutite dobro. Ali rečete "ne" družinskim ceremonijam, ki vas do konca izpijejo.
 
Vsak korak, vsaka izbira SEBE vas bo okrepila.  Vsakič, ko boste izbrali SEBE, si čestitajte in potrepljajte po ramenu. In v resnici, ko boste izbirali SEBE, se ne bo nihče sekiral (tako kot morda trenutno mislite). Samo če se boste obtoževali zaradi tega sami, vas bodo obtoževali drugi. 
 
Saj veste ... vse samo odseva ... odnos, ki ga imate s sabo.
 
Letos si podarite najlepše darilo, ki ga premorete. SEBE.
 
 
********** 

Barbara Mali opolnomoča ljudi pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno s klikom na povezavo) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, trenerka zavestnega ustvarjanja ter certificirana facilitatorka Access Consciousness®. 

*********

AKTUALNE DELAVNICE: 

sobota, 13. februar 2016: Access Bars delavnica - Ljubljana

nedelja 14. februar 2016: delavnica Accessovega Energijskega facelifta - Ljubljana

18.- 21. februar: Temelji  - osrednji seminar Access Consciousness

 

MOŽNOST NAKUPA PRETEKLIH SPLETNIH DELAVNIC: 

Moč prejemanja

Recite STOP dietam in začnite živeti!

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31