Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Pogosta vprašanja

Kaj je zavestno ustvarjanje?

Vsaka stvar v svojem najmanjšem delcu je energija, energetski paketek. Tudi naše telo, naše misli in naši občutki so v najmanjšem delcu ta subtilna energija. Vsak energetski delec vibrira na določeni frekvenci. Energetski delci, ki vibrirajo na enakih frekvencah, se medsebojno privlačijo.

Narava nam je podarila čudovit sistem, s katerim lahko upravljamo energijo na kateri vibriramo in privlačimo v svoje življenje stvari, ljudi in dogodke, ki vibrirajo na enakih frekvencah. Z mislimi, ki jih mislimo, vplivamo na naše občutke in s kombinacijo obojega vplivamo na frekvenco naše energije.

V svoji esenci smo čista, brezpogojna ljubezen. Z vzgojo, negativnim programiranjem  in  podedovanimi prepričanji smo se oddaljili od tega, kdo v resnici smo  in zato v svoje življenje privlačimo tudi ne tako lepe stvari, smo zataknjeni v kakšni situaciji, v najslabših primerih pa se nam dogaja zaporedje „slabih“ stvari.

Pri zavestnem ustvarjanju  življenje ustvarjamo z zavestno izbiro misli, ki nam koristijo, ki so nam pisane na kožo in ki ustrezajo poti, po kateri gremo. Z zavestno izbiro cilja, ki ga želimo doseči. Z zavestnim ustvarjanjem novih prepričanj, ki nam služijo bolje, kot stara in nam prinesejo prej tako želene rezultate. Zavestno pomeni, da izklopimo avtopilota, na katerem smo do sedaj živeli in začnemo kreirati svoje življenje točno tako, kot želimo, po svoji meri, ne po merilih drugih.

Kaj je svetovanje pri zavestnega ustvarjanju in kako poteka?

Na začetku svetovanja se določi NAMEN, kaj želite s pomočjo svetovanja doseči. To je lahko:

  • boljši rezultati v službi oz. v poslu
  • izguba telesne teže in preoblikovanje telesa z močjo misli
  • izboljšanje partnerskih odnosov ali drugih odnosov s soljudmi
  • izboljšanje finančne situacije
  • izboljšanje zdravstvenega stanja
  • svoj hobi spremeniti v posel itd.

Med svetovanjem z odkritim pogovorom razkrivamo prepričanja, ki vas ustavljajo, da bi dosegli to, kar želite, zgodbe, ki jih pripovedujete o sebi in vam ne služijo več, ustvarjamo nova prepričanja, nove identitete in nove zgodbe. Utrjujemo jih z različnimi tehnikami in orodji, s tistimi, ki so vam najljubša in najbolj pisana na kožo. Trener vam jih predstavi, na vas pa je, da jih uporabite za utrjevanje novih, boljših misli. Ni nepotrebnega brskanja po preteklosti, osredotočamo se na ta trenutek in na življenje v tem trenutku.

Trener nima odgovorov za vas, pomaga pa vam jih poiskati. Opremi vas s tehnikami, h katerim se lahko vrnete vsak trenutek in si z njimi ponovno pomagate doseči tisto, kar želite.

Svetovanje poteka preko skypa, kar vam omogoča, da vse kar potrebujete za uspešno zavestno ustvarjanje dobite kar iz udobja domačega naslonjača. Svetovanje lahko poteka tudi preko e-sporočil, če je vaš urnik toliko spremenljiv in raznolik, da  ne veste, kdaj boste meli naslednji prosti termin ali pa če vam, enostavno, bolj ustreza takšna oblika svetovanja.

Kakšni so uspehi svetovanja pri zavestnem ustvarjanju?

Uspehi so odvisni od vas samih, od vaše predanosti vašemu cilju, odprtosti za nova znanja in pripravljenosti, da naredite vse, kar je potrebno, da cilj dosežete. Poskrbela bom, da bo to na sproščen in lahkoten način, po zdravi in pozitivni poti. Bom vaša največja navijačica in podpornica. Verjamem v vaše sanje. Verjamem, da je vse mogoče, kar si le lahko zamislite. In ko imate ob sebi človeka, ki vas vidi, kako ste uspešno dosegli svoj cilj, se vaša ustvarjalna moč več kot podvoji.

Ljudje, s katerimi sem do sedaj delala, so ustvarili nove možnosti za delo, nove zaposlitvene priložnosti, sprejeli sebe, takšne kot so, sprejeli svojo „drugačnost“ in si to upajo pokazati svetu, povečali so prodajo svojih storitev in produktov, našli nove poslovne ideje, prejeli plačila za svoje storitve, se postavili zase v odnosu in s tem popolnoma spremenili odnos.

Koliko ur svetovanja potrebujem, da dosežem svoj cilj?

To je odvisno od vsakega posameznika in kje se nahaja na svoji poti. Zato so vam na voljo različne možnosti. Lahko, da bo za vas dovolj 15 minutno svetovanje. Morda ena ura. O tem odločate sami. Vsak človek  je na svoji unikatni poti. Moj cilj ni, da vam dam ribe, ampak, da vas jih naučim loviti.

Ali je to terapija?

Svetovanje pri zavestnem ustvarjanju ni terapija. Predstavljajte si, da ste športnik, ki trenira za olimpijske igre. Le, da vi ne trenirate športne discipline, temveč trenirate svoje možgane, z razmišljanjem novih misli ustvarjate nove možganske povezave, nove energetske frekvence in posledično nove stvari v svojem življenju, o katerih morda prej niti sanjati niste upali. 

Sem prestar(a) za to?

Moč je vedno v sedanjem trenutku. Danes se odločite, da boste nekaj naredili zase. Nikoli ni prepozno. Kjerkoli ste na vaši poti, si zaslužite, da dosežete tisto, o čemer ste vedno sanjali. Pa tudi če pri 120 letih ali več. 

Ali je to samo za poduhovljene ljudi?

:) Danes znanstveniki z raznovrstnimi eksperimenti ugotavljajo, kako človek z mislimi vpliva na vso materijo okoli sebe. Kvantni fiziki ugotavljajo, da je rezultat poskusa odvisen od opazovalca. To na glavo postavlja mnoge teorije, po katerih smo živeli v preteklosti. Zavestno ustvarjanje se da razložiti na zelo racionalen način. Vsi s svojimi mislimi in občutki soustvarjamo svet okoli nas, pa naj smo poduhovljeni, racionalisti, verniki, ateisti, verjamemo v to ali ne – kakršnokoli nalepko smo že nalepili nase...

 

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
 

Morda vas zanima tudi...

21 Jul 2020

Kaj če bi se preprosto S P R O S T I L I?

Na začetku vsakega leta vprašam, katera beseda me bo vodila v novem letu. 
 
Letos sta se pojavili dve besedi ... zdaj, po novem, moji možgani delujejo kar v angleškem jeziku. :) Hahaha ...
 
5 Jul 2020

Kaj ima vaš pogled skupnega z vašim vidom?

Kaaaaaaaaaj? :)
 
Aha. 
 
Vsaka vaša misel, ki ji namenite dovolj energije, ustvarja vašo fizično resničnost. 
 
24 Jun 2020

Telo - darilo ali največji sovražnik?

Poletje. Gola koža. Telesa. 
 
"Uh, kako imam bele noge." "Uh, kako sem se zredil/-a." "Uh, kakšen trebuh imam ..."
 
Znano?