Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Ustvarjate učinek "vau" ali "au"?

27 Dec 2018
Preden odhitite v novo leto, sem si rekla, vam še pošljem en takšen mini opomnik ... za vse, ki želite svoje zavestno ustvarjanje izboljšati ali ponesti na nov nivo.
 
Vsi se že oziramo po novem letu - sama imam celo narejen plan za cca. pol leta vnaprej, kar se ni še nikoli zgodilo - je bila pa želja in izbira, da se pri planiranju zelo izboljšam in vóila ... vendar, bomo vse to, kar planiramo v novem letu, bolje aktualizirali, če se najprej nekoliko ustavimo.
 
Ustavimo in pogledamo po letu 2018.
 
Kaj ste ustvarili?
Kaj spremenili?
Česa je bilo letos dosti?
Česa ne?
Kaj vam je bilo všeč?
Kaj vam ni bilo všeč? (Kako lahko ta kontrast uporabite, da določite, kaj bi radi ustvarili?)
 
 
In pozorni morate biti tudi na tiste, čisto majhne spremembice na bolje - še posebej na tistih področjih, ki bi jih radi konkretno spremenili.
 
Kajti ravno to priznanje - teh malih spremembic na bolje, teh malih spremembic v tisto smer, v katero želite - ustvarja še več tega.
 
Korak za korakom, lahko korakec za korakcem, spremembica za spremembico, izbira za izbiro, vodi do tistega, kar si resnično želite videti v svojem življenju.
 
Resnično, če želite hitreje napredovati, se morate tudi včasih ustaviti. Pogledati nazaj, ustvariti zase tisti "vau efekt". Kaj vse ste že ustvarili, kaj vse spremenili.
 
Če samo gledate hrib ali goro, ki je pred vami, se lahko hitro upehate in si na tak način vzamete moč. Če gledate samo goro in nikoli nazaj, ustvarjate "au efekt" ...
 
Če pa pogledate nazaj in vidite, kam ste že prišli od tam, kjer ste bili, bo to priznanje, ta "vau", tisto, kar vas bo gnalo naprej.
 
Ja, programirani smo tako, da zremo samo naprej, še posebej v tisto, kar menimo, da je narobe, kar menimo, da bi se moralo spremeniti že zdavnaj, pa se še ni. Bolj redko pa se ozremo na to, kam smo pravzaprav že prišli od tam, kjer smo bili.
 
In to lahko spremenite.
 
Z zavestno zaustavitvijo.
 
Z zavestnim pregledom dogajanja.
 
S tem, da ste hvaležni za to, kaj vse ste že ustvarili in spremenili.
 
Da ste hvaležni zase, da še vedno vztrajate, da se še niste ustavili, da še niste obupali ...
 
Kaj če bi v novem letu postala to vaša nova praksa? Da se morda vsak mesec ali pa vsako tromesečje ustavite in pogledate, kje ste.
 
In tako samo-opolnomočeni greste novim "zmagam" naproti?
 
Naj bo staro leto  - kolikor ga je še ostalo - čas refleksije, novo leto pa nepopisano platno, na katerem lahko ustvarite vse, kar si res želite.
 
Srečno!
 
Barbara
 
***********************************************
Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30