Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

vi & jaz

Vedno je tako. Sem ste prišli, ker imam nekaj za vas. Poznam vas. Z vsem tem, s čimer se trenutno ubadate, sem se nekoč ubadala sama. Pomanjkanje samozavesti, zaupanja vase in v svoje védenje, nepovezanost s sabo, nesprejemanje sebe. Skrivanje pod masko pozitivnosti. Področja življenja, ki niso delovala tako, kot sem želela. Nič drugačna nisem od vas. Morda sem le sestavila nekoliko več delčkov v mozaiku, ki se mu reče zavestno ustvarjanje. Vsi imamo sposobnost zavestnega ustvarjanja. Vsi imamo v sebi vse naravne danosti, ki jih za to potrebujemo. S sabo smo jih prinesli že ob rojstvu. Le v svoj prid jih moramo obrniti.
 
Za vas imam lučke, ki vam bodo kazale pot. Lučke na blogu, luči v obliki e-knjig, mogočne svetilke individualnih svetovanj in treningov, ulično razsvetljavo v obliki različnih delavnic, magični kalejdoskop procesov, ki jih izvajam na telesih. Vse te luči vam bodo prikazale drugačne perspektive, osvetlile nove poti, nove načine, nove poglede, prinesle nove misli, odpravile omejitve na energetskem nivoju in dodale tisti delček, ki še manjka v vašem mozaiku. Si predstavljate, da naše luči zasvetijo skupaj? Kaj vse bomo videli potem?
 
hej Barbara,...
Jaz bi se ti rada zahvalila zelo...moram ti povedati, da tvoje terapije pogovori s teboj delajo resno čudeže ...pri meni redko uspe s prebojem nekako sem se vedno nazaj držala, ni blo koraka naprej...sedaj sem ga naredila ...ampak nekaj je res...prej sem vedno z duhovnostjo malce bežala, nisem nek zemeljski tip človeka ...pri tebi sem dojela...da pač tu sem...in da si je dobro tu...narediti dobro...brez pretresov....zatorej, res najlepša hvala 
meni si spremenila življenje, no ne le meni, mojmu možu tudi je on še bolj srečen ko jaz :D:D:D 
 
 
Poznam vas. Ste odprte, tople narave, raziskovalec in iskalec. Veste, da se za vsem vidnim skriva nekaj več. Radi imate naravo, živali. Blizu so vam energije. Ste senzibilni in ne veste, kaj naj s tem, saj so vas večkrat prav zaradi tega obtoževali. In radi bi več! Več od življenja! Imate dovoljenje. Prav je tako. Da zahtevate več od življenja, se prenehate boriti, začnete dopuščati in prejemati tisto, po čemer sprašujete. 
 
Moje mnenje je, da je naš namen tukaj, da uživamo in da se imamo lepo. Naše poslanstvo je, da smo, kdor smo. Da smo mi. Da ste VI. S tem, da smo, kdor smo, smo največji prispevek ljudem okoli sebe in planetu.
 
Je zdaj čas, da zlezete iz kalupa, v katerega ste se stlačili in poletite?
 

Drugi o meni

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31