Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

[Video] Ali je lahkotnost sploh nekaj dragocenega za vas?

27 Maj 2019

Od kar spoznavam zakone zavestnega ustvarjanja, vem, da je lahkotnost tista, ki ustvarja. Ko smo lahkotni, igrivi, nenavezani - vse teče kot po maslu. Od kar sem pa spoznala tehnike in orodja Access Consciousnessa, je pa še sploh poudarek na lahkotnosti.

Tisto, kar povzroči, da se počutiš lahkotno, je tvoja resnica. 

Če slediš lahkotni, ekspanzivni energiji in izbiraš stvari, ljudi, dogodke, ki imajo takšno energijo, ustvarjaš lahkotno, ekspanzivno življenje.

Pa v teh letih, od kar razširjam ta orodja in tehnike med ljudi, opažam, da ljudje pravzaprav niti ne vedo, kaj je lahkotnost. In tudi to, da pravzaprav lahkotnost v svetovih veliko ljudi ni nekaj dragocenega. 

In če to ni nekaj, kar bi cenili, ni nekaj, kar bi bilo za vas dragoceno, si tega ne boste dovolili imeti v življenju.

Če malo bolje pogledamo - v tej resničnosti so dragoceni trdo, težko delo - naprezanje. Šele, če se za nekaj dodobra namučiš, potem je to priznanja vredno.

In tako živimo. Pa ni treba. 

V videu, ki sem ga pred časom naredila na svoji poslovni Facebook strani, govorim ravno o tem. Kako zavzamemo tovrstne poglede (primer mene že v osnovni šoli! - več v video posnetku) In tako lahko prihaja do navzkrižja, konflikta prioritet. Če vaša prioriteta ni lahkotnost, je ne boste imeli - pa lahko naredite karkoli. Zato morate najprej dodobra pogledati, kaj je vaša prioriteta, kaj je za vas dragoceno. Ko to ozavestite, je mogoča sprememba. 

Video še dodaja k napisanemu.

 

 

Tisto, kar je vaša resnična prioriteta, se prikazuje kot vaše življenje.

Je zdaj čas, da postavite za svoje življenje drugačne prioritete? Oziroma, da prenehate obsojati lahkotnost?

 

Barbara

***********************************************
Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, pionirka Access barsov v Sloveniji in certificirana facilitatorka Access Consiousnessa. 

************************************************

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31