Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Zakaj večina novoletnih zaobljub kmalu propade?

2 Feb 2017
Februar je že tukaj in novoletne zaobljube se zdijo le še kot lanski sneg. No, da ne bom posploševala in metala vseh v isti koš. Večina.
 
Zakaj pravzaprav pride do tega?
 
Zakaj vsi tisti: "shujšal/-a bom za 10 kg", "začel/-a bom poslušati svoje telo", "nehal/-a bom kaditi", "začel/-a se bom več gibati", "telovaditi", "ne zapravljati denarja za neumnosti" itd., tako kmalu zvodenijo?
 
Zato, ker si tovrstne tarče postavljamo z namenom, da bi se počutili bolje! Da bi se počutili dobro. 
 
Tudi vse ostale stvari, ki si jih želimo videti v svojem življenju, želimo ustvariti zato, ker menimo, da nam bo to prineslo določeno počutje.
 
Menimo, da ko bomo to imeli, dosegli, potem bomo pa končno srečni, zadovoljni, sprejemljivi, da bomo končno ustrezali, da bomo končno pomirjeni, sproščeni ...
 
Pa vendar, kolikokrat se vam je zgodilo, da ste končno dobili, ustvarili tisto, kar ste si tako želeli - tistega občutka, za katerega ste menili, da bo prišel zraven, pa ni bilo?
 
Seveda!
 
Ker vam teh občutij ne prinašajo zunanje stvari, ampak jih ustvarjate sami. In v tem trenutku lahko izberete, da boste mirni, sproščeni, zadovoljni in hvaležni za to, kar imate, da boste srečni, pač tako, brez razloga, zgolj zato, ker ste živi in veste, da vi ustvarjate vse v svojem življenju.
 
Ja, v tem trenutku lahko izberete to. Pa če čez nekaj časa na to pozabite, se spomnite in lahko spet na novo izberete.
 
Le zapomnite si, da ste vi tisti, ki izbirate, kako se boste iz trenutka v trenutek počutili. Nič zunanjega nima te moči nad vami. Razen, če ji te moči ne predate. 
 
In ko izbirate počutje, za katerega menite, da vam ga bo prinesla tista tako ŽELENA stvar, zdaj, v tem trenutku in ko vztrajate pri tem vsaj nekaj časa, se bodo stvari začele kot čarobno obračati.
 
In ko boste že čisto pozabili na "tisto" stvar, "tisti" dogodek, ki ga želite ... se bo zgodilo. Prišlo bo tudi to.
 
In če se vam zdi to, da bi zavestno izbrali svoje počutje, v tem trenutku tako  oddaljeno kot Mars, poiščite nekaj takšnega ali se lotite nekega opravila, ki vas pomirja, sprošča, v vas vzbuja občutke sreče, zadovoljstva ... 
 
Včasih je dovolj že samo ena misel, ki povzroči, da se počutimo bolje, da se sprostimo, pomirimo, en pogovor ... poiščite svojo pot do tega. 
 
Tudi vse tisto, kar smo si obljubili na začetku leta, se, včasih skoraj neopazno, prikrade v naše življenje potem, ko smo že  zadovoljni, srečni, hvaležni, pomirjeni, ko se imamo radi takšne kot smo in se zabavamo tukaj in zdaj in s tem, kar imamo.
 
Kaj lahko danes ste, naredite ali izberete, kar bo vodilo do želenega počutja?
 
Mogoče, da si razjasnite, kako se želite počutiti? ;) 
 
Vsekakor dober začetek, če tega še ne veste. 
 
Barbara heart
 
***************************************************

Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča  in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?

****************************************************

MOŽNOSTI ZA USTVARJANJE ŽIVLJENJA PO VAŠI MERI V FEBRUARJU: 

nedelja, 5. februar 2017 od 9. - 16. ure: - delavnica Energijski facelift - Ljubljana

 

POSEBNA PONUDBA NA PAKETE INDIVIDUALNIH TRETMAJEV ENERGIJSKEGA FACELIFTA  DO KONCA FEBRUARJA! (več na povezavi)

 
 
MOŽNOST NAKUPA PRETEKLIH SPLETNIH SREČANJ (klik na povezavo v tekstu)
 
 
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31