Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Zaupate sebi? Zaupate vesolju? In zakaj ne?

5 Mar 2018
Barse in orodja Access Consciousnessa uporabljam od začetka leta 2013. Poleg vsega preostalega, kar sem dobila z njimi, je tudi to, da sem začela ponovno zaupati vase. Nekaj, česar nisem imela praktično vse svoje življenje.
 
Žalostno. Mislim to, da celo svoje življenje nisem zaupala sebi ... in posledično ... niti drugim. Niti temu, da mi vesolje krije hrbet. Da mi vedno stoji ob strani.
 
In zato je to darilo, ki sem ga dobila, še toliko bolj dragoceno.
 
In žalostno je to, da poznam toliko ljudi, ki ne zaupajo sebi ... pravzaprav, če bolje pogledam, NE poznam nikogar, ki bi si zaupal.
 
Kako pravzaprav pride do tega?
 
Najprej nam govorijo, da tisto, kar vemo, ni res.
 
Da so drugi boljši od nas.
 
Da je bilo tisto, kar smo počeli, narobe. 
 
In da bi morali početi nekaj drugega. 
 
Da bi morali biti nekaj drugega. 
 
Tako smo počasi začeli izgubljati zaupanje v to, kar smo, kar smo vedeli in izgubljati tisto povezavo in zaupanje v vesolje, življenje, s katero smo prišli na svet.
 
Poleg tega smo opazovali ljudi okrog sebe - starše, primarne skrbnike ... ki prav tako niso zaupali niti sebi, niti nikomur drugegu in to prevzeli kot svoj način delovanja. 
 
Veliko tega nezaupanja ni niti našega.
 
Pa vendar nas to nezaupanje zadržuje, da bi naredili korak naprej, k tistemu, kar si resnično želimo. Da bi stopili iz cone znanega, udobnega (pa čeprav neprijetnega) in zaupali, četudi zdaj še ne poznamo vseh korakov, da nam bo po poti, pri kreaciji tega, česar si resnično želimo, stalo ob strani celotno stvarstvo, celotno vesolje ... in samo zakorakali ...
 
 
Sama sem dokaz, da je sprememba mogoča in vau, koliko lažje je življenje, ko zaupaš sebi, svojemu zavedanju, zaznavanju in védenju.
 
Ali veste, koliko energije je potrebne, da ohranjate nezaupanje? OGROMNO!
 
Ko sem se spraševala, katera tema bi bila prva  za naša spletna srečanja članskem klubu Uresničujem svoje sanje - mi je vse govorilo "zaupanje, zaupanje, zaupanje". Potem sem bila prejšnji teden na 3-dnevnem  Accessovem seminarju o odpravljanju težav, ki jih je v našem življenju pustila zloraba - in spet je bilo govora o zaupanju.
 
In mimogrede, zloraba je vse, o čemer sem govorila zgoraj - da vam govorijo, da ste napačni ali kakšni da ste, vas primerjajo z drugimi, pomanjšujejo ...
 
In zato začnemo v članskem klubu Uresničujem svoje sanje v soboto, 10. marca 2018, ob 10. uri, s prvim spletnim srečanjem, poimenovanim Kako naj zaupam sebi? Na njem boste dobili orodja, ki vam bodo pomagala pridobiti nazaj tisto, kar ste nekoč imeli in čistili vse tisto na nezavednem, kar vam preprečuje, da bi se to zaupanje ponovno pojavilo.
 
Kako se včlanite v članski klub Uresničujem svoje sanje, izveste TUKAJ. Pridružite se nam (+ še mesečnemu podpornemu srečanju) le za ceno kavice na dan. Je vredno?
 
Do takrat pa vedite, da ste ok. 
 
To kar veste, je ok, pravo in resnično. Tudi če tega nihče ne potrdi. 
 
In kaj če z vami nikoli ni bilo nič narobe, ampak je bilo z vami vedno vse le prav?
 
Barbara
 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
 
 
1
 
2
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31