Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Zdaj si vzemite čas in naredite dobro podlago za vzlet v novo leto

25 Dec 2017
Kar prehitro radi takole ob koncu leta "zbezljamo" v novo leto ... staro se še niti prav zaključilo ni, pa že delamo načrte za naslednje leto.
 
Da ne bo pomote, s tem ni prav nič narobe. Prav je, da naredimo plane, si postavimo tarče in si damo usmeritve, kam bomo v prihodnjem letu strmeli in kam se  bomo odpravili.
 
 
Vendar v tem modernem, hitro mimobežečem svetu kronično primanjkuje ene stvari. In to je samorefleksija.
 
Prav kronično primanjukuje tega, da se ustavimo in pogledamo, kaj smo ustvarili, kaj smo spremenili, kaj smo izboljšali.
 
Zato izkoristite proste dni med prazniki in se ozrite nazaj po letu 2017.
 
Kaj se je v letošnjem letu uresničilo?
Se je prikazalo nekaj, po čemer ste že dolgo spraševali?
Kaj se je spremenilo? Ste se spremenili vi? Vam je všeč ta sprememba?
 
Najbolje je, da te stvari zapišete. 
 
Ko bodo na listu pred vami, se boste verjetno zgolj čudili. 
 
Za vzgled naj delim z vami nekaj svojih "dosežkov": 
 • Pravkar sem ugotovila, da sem zadela finančno tarčo, ki sem si jo zadala pred dvemi leti. 
 • Končno sem se znebila tiste, nekje, v nekem kotičku vedno prisotne, tesnobe glede denarja. Presrečna, da sem  se lani ob takšnem času odločila udeležiti celoletnega programa na to temo (Ja, tudi jaz ves čas investiram vase!) in da sem več ali manj celo leto zaganjala barse za denar in trak moči
 • Sprememba, ki jo na delavnicah in seminarjih prejemajo ljudje, je fenomenalna. Dogajajo se čudež za čudežem.
 • Moja vizija iz leta 2009, da bi se rada dotaknila življenj ljudi, da bi spoznali, kako mogočni so, se vedno bolj udejanja. Vedno več ljudi prepoznava, da je za njihovo življenje mogoče nekaj, kar si nikoli niso mislili. Vedno več jih stopa na to pot. 
 • Ponosna sem, da se je realiziral projekt, ki se je porodil v moji glavi pred kakšnimi tremi, štirimi leti in da smo dočakali izdajo slovenske različice knjige Bodi ti, spremeni svet. 
 • Že nekaj časa sem vedela, da moram v poslu narediti neke spremembe in mi ni bilo čisto jasno, kakšne. Zato sem bila v vprašanju. In kot darilo za konec leta sem našla coacha, ki mi bo te spremembe s svojim programom omogočil narediti (jah, če nikoli prej nisi imel posla in ko prerasteš določeno fazo, si je pač treba omisliti pomoč izkušenejših).
 • Že kar nekaj časa sem si želela vnesti v svoje življenje več zabave ... tudi to je prišlo - salsa, spet nazaj v pevskih vodah, ponovno sem začela slikati ...prva vrsta na koncertu Sarah Brightman ...
 • Prvič sem bila na Kostariki in se udeležila dogodka, ki je bil na mojem "radarju" že dobri dve leti.  
 • Začela sem sestavljat svojo novo knjigo ...
 • Prvič sem bila v Rimu in .... se bom še vrnila ... :)
 • Ustanovitelj Access Consciousnessa, Gary Douglas, vedno pravi, da je denar namenjen temu, da poskrbimo za telo in spreminjanju resničnosti drugim ljudem. Jasno mi je bilo, da s svojim denarjem spreminjam resničnosti drugim ljudem, vendar sem želela to okusiti tudi na svoji koži. V nasprotno smer. Evo in zdaj v decembru sem to doživela kar dvakrat. Ko se je ena od udeleženk delavnice v Postojni pripeljala nanjo kar iz Krškega! Vau ... če bere tole - HVALA!!! Potem gospa, ki so jo pravkar odpustili, je bila pred tem na minimalni plači in je prišla na Temelje! Če imaš željo in resnično nekaj izbereš, je mogoče vse! Zdaj razmišlja, kako bo šla še naprej - ker želi kot svoje življenje ustvariti nekaj popolnoma drugega in se je zanjo tudi to že začelo dogajati, zaradi sprememb, ki jih je prejela na Temeljih. Pravi buldožer ... :)
 • Prikazujejo se določene stvari, o katerih sem sanjala leta, vendar so še v fazi aktualizacije ... tako, da bom dala to pod dosežke prihodnjega leta ... 
 • To leto se počutim, kot da sem dobila nazaj sebe. Odšlo je toliko nekih skrivnih in ne toliko skrivnih agend, iz katerih sem delovala in ki so mi preprečevale izbrati nekaj drugega, videti, kaj se v resnici dogaja. Počutim se tako lahkotno, kot še nikoli v tem življenju. 
 
Takole nekako napišite svoj seznam.
 
Naj bo čim daljši. Predlagam, da greste po mesecih in zapišete vse, kar ste uresničili.
 
Potem vse to preberite in si dajte PRIZNANJE. Da ste to ustvarili vi. 
 
To priznanje ustvarja generativno energijo, ki bo razširila vaše življenje. 
 
Včasih se je potrebno ustaviti ali vsaj upočasniti, zato, da lahko prejmemo.
 
Prejmemo sebe, to, kar ustvarjamo, spremembo, ki smo jo že ustvarili, darila, s katerimi nas obdaruje vesolje in darilo, kar kot bitje smo.
 
Želim vam veliko presenečenj pri odkrivanju darila sebe in lahkoten vzlet v novo leto,
 
Barbara

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30