Uresniči svoje sanje

Igrivo. Lahkotno. Zavestno.

Želite ugotoviti, kaj so vaše resnične prioritete v življenju?

20 Sep 2018
V življenju iz trenutka v trenutek izbiramo v skladu s svojimi resničnimi prioritetami.
 
O tem, kako naše izbire ustvarjajo naše življenje, smo govorili v članku, ki sem ga poslala v ponedeljek in kako je lahko celo bolečina zgolj izbira, v članku, ki sem ga poslala v sredo.
 
Če bi bila moja resnična prioriteta jadikovati in se pritoževati, iskati pozornost, bi verjetno v svojem primeru, ki sem ga navedla v sredo, še naprej izbirala bolečino, nemoč, ipd.
 
Ker je moja prioriteta čimprej "normalno" delovati, izbiram telo, ki deluje še bolje kot prej ... in povem vam ... da se to že prikazuje ... :O
 
Tako je tudi na vseh preostalih področjih.
 
Na primer, govorimo ali celo mislimo, da si želimo v svoje življenje priklicati partnerja. Vsi, ki se prikažejo, pa ne ustrezajo in najdemo vse razloge (tudi če je treba fajn iskati), da to osebo zavrnemo in odpravimo iz svojega življenja.
 
V tem primeru je naša resnična pririteta zavračanje ljudi in pa, če pogledamo globlje, je lahko naša prioriteta tudi biti svoboden, brez "obveznosti", "imeti svoj mir" ... in vsako izbiro, ki jo naredimo na področju partnerstva, naredimo v skladu s svojo resnično prioriteto.
 
Zanimivo, kajne?
 
Še zanimivejše je na področju denarja. Ljudje pravijo, da si želijo denar, ustvariti denar, ne naredijo pa niti tega, da bi začeli energijsko postajati oseba, ki ima denar. Še naprej "si ne morejo privoščiti", "ni dovolj", "ni" ... in to so njihove resnične prioritete.
 
Tako, da če želite ugotoviti, kaj so vaše resnične prioritete, poglejte po svojem življenju in videli boste.
 
In ko enkrat to vemo, lahko, če si dovolimo, stvari postanejo resnično preproste.
 
Določimo si prioritete in izbiramo v skladu z njimi ... oz. takoj vidimo, katere izbire niso v skladu z njimi.
 
Ko si določimo prioritete in tu gre tudi, vsaj v mojem primeru, tudi energijske prioritete, prioritete stanja bitja ... se v našem življenju začnejo prikazovati stvari, dogodki, ki imajo to energijo. 
 
Če si želite za 21 dni potopiti in poglobiti v eno stvar, eno dejanje, ki kreira vse v vašem življenju in začeti izbirati kot profesionalci, vas vabim, da se nam pridružite na 21-dnevnem nizu aktualizacije in vlečenja energije, poimenovanem Tvoja izbira kreira - kaj želiš izbrati?, s katerim bomo začeli prihodnji teden, v torek, 25. septembra 2018, ob 21. uri.
 
Aktualizacija je energijsko ustreznejše naslavljanje tega, kar želimo ustvariti (v primerjavi z manifestacijo).
 
 
 
Barbara
 
************************************************
Barbara Mali z uporabo novih pristopov opolnomoča in svetuje ljudem pri zavestnem ustvarjanju življenja na novih, kvalitetnejših nivojih in vstopanju v resnični potencial, ki ga imajo. Je avtorica e-knjig Zakon privlačnosti za vsak dan (naložite brezplačno) in  Kdaj boste začeli ljubiti SEBE? Je zdaj pravi čas?, certificirana facilitatorka Access Consciousness in raziskovalka nevidnega za vsem vidnim. 

**************************************************

 

Objavi nov komentar

eNovice & članki

Knjiga

S prijavo na e-novice/članke prejmete vaš izvod e-knjige

"Zakon privlačnosti za
vsak dan:
Koraki do uspešnega zavestnega ustvarjanja"

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31